Write a Review Add Photos More

Amed Ros

1 review

Amed Ros ndodhet në qytetin bregdetar të Vlorës në Shqipëri. Historia e Amed Ros nis vite më parë në qytetin e lindjes të themeluesve, në Turqi. Sikurse vendodhja e Turqisë, ashtu edhe Amed Ros përfaqëson një kombinim të kulturës vendase me atë Europiane dhe Aziatike, si një urë lidhëse e vërtetë. Prandaj nuk ekzagjerojmë kur themi se do të ndiheni sulltanë të shijes dhe aromave.

Bashkë me Amed Ros në qytetin e Vlorës kanë udhëtuar edhe stafi me eksperiencë të gjatë, bashkë me ta edhe dhjetra receta të vecanta. Bashkëpunetorët tanë janë po aq të kualifikuar, janë të rinj energjikë, të kujdesshëm e vërtet të shkathët.

Mëngjeset në Amed Ros janë plot diell & det. Dëshironi një kafe turke, espresso? Pse jo, edhe të provoni një kafe ekzotike prej shumë larg? Jeni në vendin e duhur!

Dreka është po aq e vecantë, cdo vakt përgatitet plot përkushtim. Gatimet mesdhetare të paharrueshme, guzhina Turke, Italiane e jo vetëm! Shtegëtoni midis shijeve dhe aromave të vecanta.

Mbrëmja vjen bashkë me muziken LIVE. Tingujt e violinës dhe pianos nuk tingellojnë më bukur sesa mbrëmjeve në Amed Ros.

Embëlsoni dëshirat tuaja përgjatë gjithë ditës! Bakllava, akullore, e torta me porosi me personazhet dashura të fëmijeve e shumë të tjera. Embëlsisht, nga Amed Ros.

Ne besojmë tek shprehja: "Zogjtë e një tufe, fluturojnë së bashku.", - Dëshirojmë t'ju ftojmë në fluturimin tonë!

Ames Ros ofron një gamë të gjerë prodhimesh/produktesh me cilësi të lartë për partnerët, hotelet, restorantet & baret. Garantojmë bashkëpunim të qëndrueshëm e të suksesshmëm.

Reviews

5.0
1 review
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Gzim Zeka
13 Friends
85 Reviews
Message
It is a modern bar and restaurant. Been there many times. They have a good coffe and tea. I haven't eat there yet but I have heard the have a great cuisine. They have good wines too and great food for wine. Here you can taste the original Turkey tea. + more
September 2018