Write a Review Add Photos More

IDC Shop

1 review

ИД Компјутери дооел е фирма со седиште во Скопје, основана 2004 година. Нашето работење покрива продажба, сервисирање на видео конзоли од сите видови, додатоци за конзоли, компјутерски компоненти и системи, продажба на оригинални игри за сите конзоли и компјутери. Имаме долгогодишно искуство во областа на видео конзоли и компјутери.

Reviews

4.0
1 review
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Trim Salihu
1 Friend
57 Reviews
Message
Good selection of game consoles. + more
January 2019