Write a Review Add Photos More

Dunlop Poroj

1 review

Servisim te automjetit
Montim, balansim, centrimi i automjeteve ne menyre me bashkohore.

Shitje dhe riparim te fellneve
Modele 2018 te brendeve me te njohura : Vossen wheels, BBS, MOMO, ASA etj.

Shitje te gomave
Riparimin dhe shitje e gomave ne mbare territorin e Maqedonisë si me shumic dhe me pakic. Distributor me i madhe i markave me te njohura ne evrope si: GoodYear, Dunlop, Sava, Viking, Semperit etj.

Reviews

4.0
1 review
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Trim Salihu
1 Friend
57 Reviews
Message
Exelent variety of tyres for all kind and dimensions. Really profesionals. + more
February 2019