Write a Review Add Photos More

Haybori Restaurant Lounge

1 review

Zgjerimi i veprimtarisë tonë rrëfen për profesionalizmin e ushtruar në punë dhe suskesi që arritëm që në fillim. I rradhitur si një nga restorantet më të mira dhe më moderne, Haybori, me lokacion në f. Pallçisht, arriti që të bëj për vete shumë klient. Me hapësirë modern, ju mundëson që të përjetoni detajisht çdo moment.

Që të ndjeheni të veçantë dhe dasma juaj të ketë elemente unike, ne ju mundësojmë që të dekoroni ambientin sipas preferencave tuaja.

Ne në Haybori e dimë rëndësinë e festës tuaj, prandaj kujdesemi që çdo detaj të jetë o plotësuar, ashtu sikurse është edhe ndriçimi i restorantit. Në momentet e veçanta të dasmës tuaj, stafi ju mundëson që ambienti të jetë i mbuluar nga ndriçimi profesional, me qëllim që çdo moment të jetë i paharruar.

Reviews

5.0
1 review
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Trim Salihu
1 Friend
57 Reviews
Message
Beautiful place, great service, nice staff. + more
February 2019