Write a Review Add Photos More

Setec Kumanovo

1 review

СЕТЕК е лидер во областа на ИТ, Аудио видео и белата техника на македонскиот пазар. СЕТЕК е формиран во 1993 година, и во тоа време главна дејност беше само дистрибуција во ИТ сегментот. СЕТЕК ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија која ја сочинуваат повеќе од 500 активни партнерски фирми – соработници и кооператори. Истовремено СЕТЕК има и свој малопродажен ланец кој континуирано се развива. Нашето седиште е во близина на централното градско подрачје, на улицата Рузвелтова бр.19, тука е сместена и целокупната администрација, големопродажбата, сервисниот центар како и најголемиот продажен салон на СЕТЕК од 450м2, кој се наоѓа на приземјето на деловната зграда на СЕТЕК. Во состав на деловната зграда на СЕТЕК, во подрумскиот дел се наоѓа еден од магацините на СЕТЕК од 1500м2, уреден според највисоките европски стандарди, кој поседува ескалатор за товарење возила во подрумскиот простор. Во близина на СЕТЕК деловната зграда се наоѓа и големиот магацин на СЕТЕК од 3500м2.

Reviews

4.0
1 review
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Erinda Jonuzi
1 Friend
49 Reviews
Message
Nice tech not very good management! + more
February 2019