Write a Review Add Photos More

Emerald Hotel

1 review

Reviews

5.0
1 review
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Sa herë që kam qenë në këtë hotel, ushqimi ka qenë gjithmonë i freskët dhe super i shijshëm. + more
July 2018