Write a Review Add Photos More

Baki Automobile

2 reviews

Baki Automobile është lider për shitje dhe servisim të veturave në Kosovë, si dhe përfaqësues i autorizuar për shitje dhe distribuim të brendit Volkswagen dhe Škoda.Baki Automobile vepron nga viti 1999 dhe gjatë këtyre 15 viteve përvoja e sjellur nga Gjermania që nga vitet e ’70-ta ka bërë që Volkswagen të jetë brendi më i kërkuar në tregun e Kosovës.

Gjatë kësaj periudhe autoshtëpia Baki Automobile ka importuar vetëm produkte dhe pjesë origjinale të Volkswagen dhe Škoda. Zgjerimi i aktivitetit të veprimtarisë dhe numri i madh i klientëve kërkoi detyrimisht edhe shtimin e punës, shtimin e numrit të punëtorëve, perfeksionimin e tyre në fusha të caktuara, blerjen e aparaturave speciale dhe zgjerimin e hapsirës punuese.

Në qershor të vitit 2008 u përurua objekti i ri i pari në Ballkan dhe i dyti në Europë “Modul konzept” në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, objekt ky i licencuar nga Volkswagen AG.


Reviews

4.0
2 reviews
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0

Arta Mamushaj
2 Friends
65 Reviews
Message
Good service and satisfaction for all VW driver. + more
July 2018

Gzim Zeka
13 Friends
85 Reviews
Message
Faleminderit per Servisin dhe sherbimin. Jeni shume te mire! + more
October 2017