Write a Review Add Photos More

Albi Mall

2 reviews

Albi Mall është qendra më e madhe dhe më moderne në Kosovë.
Albi Mall (dikur Albi Shopping Center) ka filluar punën në vitin 2006, dhe ka qenë e shtrirë në një sipërfaqe prej 12 000 m2. Albi Mall gjendet në periferi të kryeqytetit të Republikës së Kosovës në Prishtinë, në lagjen Veternik.
Në atë kohë, funksionimi i tij ka qenë i shkëlqyeshëm, mirëpo në bazë të nevojës dhe kërkesave të shumta të konsumatorë, në vitin 2010 është zgjeruar edhe me 18 300m2, duke arritur në total hapësirën prej 30 300m2, dukë u bërë qendra më e madhe dhe më moderne në Kosovë, dhe një nga qendrat me ofertat më të gjera në rajon. Albi Mall është qendër tregtare qe plotëson të gjitha kërkesat dhe nevojat e konsumatorëve, duke ofruar mallra dhe produkt unikë njëkohësisht. Aty mund të gjeni hypermarketin modern, jashtëzakonisht shumë dyqane të tekstilit, restorante, fast-food, kafe bare, bowling, dyqane të kozmetikës, teknikë të bardhë, bizhuteri, barnatore, kënd i lojërave për fëmijë etj. Pra me një fjalë, Albi Mall ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve, për të gjitha kategoritë e konsumatorëve të vet.

Reviews

5.0
2 reviews
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Ernik Gashi
3 Friends
9 Reviews
Message
Good place with a lot of choices. Or better describe "All in One". Lots of nice shops, a good cinema, and very good food. Also, there is bowling, kids playground. + more
July 2018

Albina Asllani
5 Friends
12 Reviews
Message
Wonderful place! Very cool people and anytime u ask something they don't refuse or say no. + more
July 2018