Write a Review Add Photos More

KFC - Drive Thru, Ferizaj, Kosova

1 review

Reviews

5.0
1 review
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Shpend Ndrecaj
4 Friends
4 Reviews
Message
American (traditional) and fast food
KFC (Kentucky Fried Chicken)

KFC është brendi i parë ndërkombëtarë në Kosovë që ofron ushqim nga receta origjinale e cila përbëhet nga 11 erëza dhe mëlmesa. It's Finger Lickin' Good.

Our Story

Gjithçka filloi para më shumë se 70 vite kur një kuzhinier krijoi re... + more
July 2018