Write a Review Add Photos More

Fivestar Fitness Arbëria

1 review

Ne jemi një rrjet i palestrave të fitnesit, të nxitur nga pasioni që të ofrojmë pajisje moderne, mjedis miqësor dhe hapësira të dizajnuara me stil. Ne besojmë se për t’i shtyer njerëzit të lëvizin çdo detaj ka rëndësi.

Me 7 klube (dhe në rritje e sipër), Fivestar është më afër se sa mendoni. Zgjidhe vendin tënd, na provoni dhe ndryshoni jetën tuaj.

Reviews

5.0
1 review
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Arta Mamushaj
2 Friends
65 Reviews
Message
Pa dyshim, palestra më e mirë në rajon. Pajisjet, dizajni dhe shërbimi e bëjnë Fivestar-in një vend tejet të rehatshëm për këdo. + more
July 2018