Prend Nikaj

Member since July 2018

2 Friends

2 Reviews

Reviews · 2
 • The Plaza Tirana

  Hotel
  Rruga 28 Nëntori, 1001 Tiranë, Albania
  +355 4 221 1221
  Awesome vibe. Modern Hotel. Stylish hotel. Friendly atmosphere.
  Luxurious Hotel. Entrance area is not particularly attractive.
  Suitable for solo travelers. Great for a wellness holiday.
  Good for business people.
  19 July 2018

 • Hotel XXL - Ferizaj

  Hotel Restaurant
  Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, 70000 Ferizaj, Kosovo
  +377 44 378 889
  Hotel dhe restorant shume i mire ne dalje te qytetit, dhomat ishin perfekte, ushqimi i shijshem, ne vecanti dhomat ishin fenomenale, disa nga to ishin me nga nje minipishine brenda.
  13 December 2018

Friends · 2
Followers · 1