Lisa Deda

Member since July 2018

2 Friends

1 Review

Reviews · 1
 • Plus Center Ferizaj

  Shopping Center Restaurant
  Besim Rexhepi, Ferizaj, Kosovo
  044 280 410
  Respekt!
  Nder marketet me produktive dhe me produkte me te sigurta per familjen tuaj, pasi qe ketu mund te konsumosh vetem me prodhime vendore.
  20 July 2018

Friends · 2
Followers · 0