Shpend Ndrecaj

Member since May 2018

4 Friends

4 Reviews

Reviews · 4
 • Mercure Hotels

  Hotel
  Marshall Tito, 1200 Tetovë, Macedonia
  +389 44 511 276
  Mercure Tetovo is more than a hotel...it is a place of your relaxation, enjoyment, work and much more. It is a place that you call home.
  Mercure Tetovo response to all of your needs regarding to accommodation, food and amazing view of the city and the beautiful nature of Sharr Mountain
  02 July 2018

 • KFC - Drive Thru, Ferizaj, Kosova

  Fast Food Restaurant
  Ahmet Kaqiku, 70000 Ferizaj, Kosovo
  Call +381 38 602122
  American (traditional) and fast food
  KFC (Kentucky Fried Chicken)

  KFC është brendi i parë ndërkombëtarë në Kosovë që ofron ushqim nga receta origjinale e cila përbëhet nga 11 erëza dhe mëlmesa. It's Finger Lickin' Good.

  Our Story

  Gjithçka filloi para më shumë se 70 vite kur një kuzhinier krijoi recetën sekrete origjinale me 11 erëza dhe mëlmesa, e cila shumë shpejt u bë receta më e famshme në botë.

  Ai kuzhinier ishte natyrisht Colonel Harland Sanders, dhe tash KFC është rrjet më i famshëm i restauranteve të pulës në botë me Recetën Origjinale.

  Sot KFC ka më shumë se 20,000 restaurante në më shumë 125 vende të botës.
  Në Kosovë KFC është hapur në vitin 2016 dhe tashmë janë 9 restaurante ku mund të shijoni recetën tonë origjinale. Në Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Mitrovicë, Gjilan dhe Fushë Kosovë.

  Products
  - Crispy Strips Bucket
  - Hot Wings
  - Hot Wings & Crispy Strips
  - The Family Bucket
  - "Pulpulak a po don pak?" Bucket
  - Original Burger
  - Zinger Original Burger
  - Tower Burger
  - Zinger Tower Burger
  - Crunch Burger
  - iTwister
  - Original Twister Wrap
  - Zinger Twister Wrap
  - Chicken Salad
  - Fries
  - Sweetcorn
  - Side Salad
  - Soft Drinks
  - Coffee
  - Kreamball (chocolate or caramel)
  - Sundae
  13 July 2018

 • KFC - Drive Thru, Prizren, Kosova

  Restaurant
  Rruga Tirana, 20000 Prizren, Kosovo
  +381 38 602122
  American (traditional) and fast food
  KFC (Kentucky Fried Chicken)

  KFC është brendi i parë ndërkombëtarë në Kosovë që ofron ushqim nga receta origjinale e cila përbëhet nga 11 erëza dhe mëlmesa. It's Finger Lickin' Good.

  Our Story

  Gjithçka filloi para më shumë se 70 vite kur një kuzhinier krijoi recetën sekrete origjinale me 11 erëza dhe mëlmesa, e cila shumë shpejt u bë receta më e famshme në botë.

  Ai kuzhinier ishte natyrisht Colonel Harland Sanders, dhe tash KFC është rrjet më i famshëm i restauranteve të pulës në botë me Recetën Origjinale.

  Sot KFC ka më shumë se 20,000 restaurante në më shumë 125 vende të botës.
  Në Kosovë KFC është hapur në vitin 2016 dhe tashmë janë 9 restaurante ku mund të shijoni recetën tonë origjinale. Në Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Mitrovicë, Gjilan dhe Fushë Kosovë.

  Products
  - Crispy Strips Bucket
  - Hot Wings
  - Hot Wings & Crispy Strips
  - The Family Bucket
  - "Pulpulak a po don pak?" Bucket
  - Original Burger
  - Zinger Original Burger
  - Tower Burger
  - Zinger Tower Burger
  - Crunch Burger
  - iTwister
  - Original Twister Wrap
  - Zinger Twister Wrap
  - Chicken Salad
  - Fries
  - Sweetcorn
  - Side Salad
  - Soft Drinks
  - Coffee
  - Kreamball (chocolate or caramel)
  - Sundae
  13 July 2018

 • Hotel Çarshia e Jupave, Gjakovë

  Hotel Restaurant
  9 Ismail Qemaili, 50000 Gjakovë, Kosovo
  +381 390 326 798
  Hotel Hotel Çarshia e Jupave

  Akomodimi (Hoteli ofron zgjedhje në llojet e dhomave, përfshirë këtu Premium, De Lux, Suite dhe Standarde ku në to ju mundë te gjeni sauna, xhakuzi, hidromasazh, kaminë etj). Te gjitha dhomat janë moderne dhe të pajisura me TV kabllor, mini bar, telefon, internet, dvd, radio,tharëse flokësh, mobileri të rehatshe dhe pastërti maksimale.
  Restorant (Restoranti karakterizohet me kuzhinën tradicionale lokale, ku ju mundë të zgjedhni nga menyja e gjerë e specialiteteve lokale, duke filluar nga çorba e shtepise , tavat e dryshme te rajonit, bifteku ne gure, pogaqet e shtepisë dhe brumëra tjerë që karakterizojnë ushqimin tradicional. Gjithashtu kuzhina nderkombetare është e pranishme me specialitetet e saja)
  Salla e konferencave (hoteli është mjaft i përshtatshëm edhe për organizimin e konferencave, takimeve të ndryshme, programeve trajnuese dhe banketeve ne sajë të kushteve që ofron. Salla është e kompletuar me gjithë pajisjet e nevojshme për një takim ose konferencë të suksesshme : flip chart , LCD projector, Pëlhurë, Sistem zërimi)
  Aperitif Bar (Për për një relax dhe çlodhje apo edhe për një takim aty gjendet edhe aperitiv bari, qe i paraprin galerisë së dyqaneve brenda hotelit. Bari eshte i dizejnuar ne ate menyre ku behet gershetimi i gurit dhe drurit ne njeren pjese dhe me pjesen tjeter me dizajn modern.

  * * *

  Accommodation (The hotel offers a selection of room types, including here, Premiere, De Lux, Suite and Standard Rooms, into where you can find a sauna, Jacuzzi, hydro-masseur, fire-place etc.)
  All rooms are modern and are equipped with cable tv, mini bar, telephone, internet, dvd, radio, hair-dryer and comfortable furniture.
  Restaurant (The hotel Restaurant is characterized by the local cuisine; you can choose from a wide range of local specialties includes here house soup; regional tavas (local traditional casseroles); steak on stone; house brad and to not forget delicious baklava for those with a sweet tooth. International dishes are also available)
  Conference room (The hotel is suitable for organizing conferences, meetings, trainings and banquets. The conference hall is very well equipped for successful conference or meeting: flip chart, LCD projector, screen, sound system)
  Aperitif bar (For relaxed time and some resting or a potential meeting or date there is a aperitif bar, right before the store galleries inside the hotel. A Bar is designed in a way which combines stone and wood in one part and the rest with modern one)
  13 July 2018

Friends · 4
Followers · 3